11.07.2013 13:00

Mandrage na RfP: Z festivalu si odvezli dort a poukázku do čistírny

Česká kapela Mandrage si letošní multižánrový festival skutečně řádně užila. Kromě toho, že své fanoušky pohostila slušnou porcí své hudby během festivalového programu, se skupina vydala za svými fanoušky do staroprameňáckého stanu.

 

Letošní ročník Rock for People nabídl přítomným skutečné hudební lahůdky. Na pódiích se zde objevili Thirty Seconds to Mars, Amanda Palmer, Billy Talent, Kryštof, Tomáš Klus či Karel Gott. Vedle nich o sobě však dala vědět i zmíněná kapela Mandrage.

Pánové se chtěli se svými fanoušky poznat osobněji, a tak se rozhodli uspořádat ve stanu Straopramenu akci, které se zúčastnila přibližně čtyřicítka nadšenců. Pod hlavičkou Na jedno s kapelou se tak dvoupatrový stan stal místem pro seznamovací večírek. Vybraných dvacet fanoušků slíbilo donést partičce hudebníků dárky. A jak řekli, tak udělali.

Podívejte se také na fotoreportáž z festivalu

Mandrage si ze setkání odvezli dort se šrouby a maticemi nebo desetiletou moravskou slivovici. Úspěch měl také poukaz do čistírny na vyčištění kostýmů, v nichž kapela vystupuje. „Kluci byli velice příjemní. Jsem ráda, že s nimi mám společné fotky a hlavně zážitky. Ta dlouhá cesta z Brna stála za to,“ radovala se jedna z výherkyň Monika Lustigová. „Písničky Mandrage mám rád, ale poprvé jsem kluky slyšel naživo a jsou výborní. Věřím, že na toho Slavíka mají našlápnuto,“ dodal Michal Landauer.

Zanechat komentář

Ujistěte se, že jste zadali všechny požadované informace označené hvězdičkou (*). HTML kód není povolen.