31.08.2013 21:47

Soutěž se Staropramenem: Pojďte na pivo se Skyline

Konec festivalové sezóny se kvapem blíží. Avšak poslední slunečné a hudbou protkané dny jsou ještě s námi. Užijte si závěr letošního léta a díky Staropramenu a Smíchov Open Air ho zapijte pivem společně s kapelou Skyline.

Soutěž má dvě hlavní podmínky. Všem soutěžícím musí být více než 18 let a všichni musejí vymyslet krátký text, který bude říkat, na co by si dotyčný s kapelou připil. Odměněno bude 10 nejlepších textů.

Jejich autoři budou mít možnost nejen se setkat se Skyline, ale rovněž jim a jejich doprovodům bude umožněn vstup do areálu pivovaru 7. září na Smíchov Open Air zdarma. Dále dostanou vouchery do restaurací Potrefená Husa. No řekněte sami, nestojí to za trochu toho kreativního myšlení?

Čtěte také: Smíchov Open Air ve Staropramenu je závěrem hudební sezóny

„Do pivovaru Staropramen se vracíme po roce a půl, bude to pro nás takové loučení s festivalovým létem. Taky jsme hodně zvědaví a těšíme se na fanoušky, se kterými se setkáme po koncertě,“ prozradila Marka Rybin, zpěvačka Skyline. Přípitky pro kapelu posílejte nejpozději do čtvrtka 5. září do 12 hodin na e-mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Do předmětu napište heslo „Na jedno s kapelou“. Více informací o soutěži včetně jejích pravidel naleznete na www.staropramen.cz.

Akce slibuje kromě vystoupení Skyline také Mandrage, Vypsanou fixu či Xindla X. Příležitost dostanou také zahraniční umělci a mladí talenti. Spousta hudby, pivovarská škola a pivo za 20 korun - vítejte na Smíchov Open Air 2013.

Zanechat komentář

Ujistěte se, že jste zadali všechny požadované informace označené hvězdičkou (*). HTML kód není povolen.