30.05.2017 16:23

Bubeník The 69 Eyes, Jussi 69, představil nový likér

Nový likér nese název rockové hvězdy Jussi 69 Nový likér nese název rockové hvězdy Jussi 69 Oficiální facebookový profil skupiny The 69 Eyes

Alkoholická novinka okořeněná špetkou lékořice a chilli byla představena již začátkem dubna. Černá stylová láhev je snadno rozpoznatelná také díky svému obalu. Na obale není nikdo jiný než ve Finsku dobře známý a velmi oblíbený rocker Jussi 69 z helsinských The 69 Eyes.

Likér se vyrábí ve finském Porvoo firmou Scandinavian Wine & Spirits, výrobcem a importérem slabších i silnějších alkoholických produktů.

Kari Uimonen, předseda společnosti, vylíčil, jak celá spolupráce s Jussim začala: ,,Likér byl hotový už koncem roku 2016, pak jsme začali vymýšlet strategii k mezinárodnímu prodeji. Věděl jsem, že tento originální výrobek vyžaduje unikátní tvář na jeho obal. Potřebovali jsme osobu, která bude atraktivní pro lidi jak ve Finsku, tak i v zahraničí. Vytvořili jsme seznam kandidátů. Seznam byl velmi krátký a nebylo pochybností, že kandidát číslo jedna je Jussi 69. Tmavá barva likéru a příchuť chilli je čistý rock stehně jako Jussi. Na štěstí pro nás Jussi si likér zamiloval a neváhal se k nám připojit. Jsme velmi hrdí na likér a nadšeni, že ho Jussi propaguje s námi."

Jussi 69 je spoluprací nadšený. Vždy miloval chuť chilli a chuť likéru mu přijde skvěle vyvážená mezi sladkou lékořicovou chutí a chutí pálivého chilli. O drinku říká, že vás perfektně nakopne s ne příliš silnou ale ani ne příliš jemnou chutí.

Jako majitel baru má představu o tom, co lidem chutná a je přesvědčený, že tento drink se stane hitem. Dá se předpokládat, že Likér Jussi 69 si budete moci objednat i v jeho baru The Riff v Helsinkách. Takže pokud se dostanete do Helsinek, The Riff určitě navštivte...

Jussi 69, vlastním jménem Jussi Heikki Tapio Vuori, je velmi populární finský bubeník známí díky svému působení v kapele The 69 Eyes. Kapela vznikla v roce 1989 v Helsinkách. Znát je také můžete pod názvem Helsinki Vampires pro jejich image a ponuré glam rockové texty se silným vlivem gothic rocku/metalu. Jussi 69 v roce 2013 zformoval projekt s názvem The Local Band kde spolupracuje se členy dalších finských kapel Children of Bodom, Reckless Love a Santa Cruz.

 

Zanechat komentář

Ujistěte se, že jste zadali všechny požadované informace označené hvězdičkou (*). HTML kód není povolen.