27.10.2022 15:43

Vzpomínkové turné Komunálu fanoušky nadchne

Pokud máte jako kapela na krku tři křížky a pravidelně vydáváte nová alba, je jasné, že postupem času se z koncertních setlistů vytrácejí dříve neodmyslitelné hity, aby uvolnily místo peckám novějším. Fanoušci ovšem na staré časy málokdy zapomínají a je tedy na místě čas od času zahrát na nostalgickou strunu. Jako se na svém výročním turné chystají Komunálové.

“Často za námi chodí naší fanoušci s tím,že by chtěli na koncertě slyšet nějakou tu skladbu, která už se jednoduše nevešla do našeho playlistu,” popisují chlumečtí situaci dobře známou většině populárních muzikantů. “Letos Komunál slaví 30 let a to je příležitost trochu oprášit nějaký ten song, který už dlouho naživo nezazněl. Ale nebude to jen o tom. Na našem tour k 30 letům se můžete těšit jak na songy z éry Komunálního Odpadu, tak i na novější kusy v podání Komunálu. A věřte,že o překvapení nebude nouze.”

Komunál si pro své věrné připravil sérii osmi tříhodinových vystoupení a slibuje nezapomenutelný zážitek, jež už se nebude nikdy opakovat. ”Rakve ,hořící kříže, Morana,” lákají na zapomenuté propriety ze starých časů.” Turné vyvrcholí tradičním Vánočním vystoupením v Králíkách.

Program turné:

11. listopadu - Solnice - Společenský dům
12. listopadu - Jilemnice - Společenský dům
26. listopadu - Pardubice - ABC Klub
1. prosince - Plzeň - KD Šeříková
17. prosince - Herálec - KD Herálec
25. prosince - Králíky u Nového Bydžova

Zanechat komentář

Ujistěte se, že jste zadali všechny požadované informace označené hvězdičkou (*). HTML kód není povolen.