06.12.2022 23:06

Manowar se vrací do Pardubic a Brna

Legendární metaloví válečníci Manowar se v rámci aktuálního turné Crushing the Enemies of Metal znovu podívají do České republiky a to hned na dvě zastávky - po jedenécti letech se vrátí do Pardubic a po čtyřech letech do Brna.

Manowar není třeba českým metalovým fanatikům dlouze představovat. Samozvaní králové metalu se nebojí dotahovat svou image do krajnosti a mohou se pochlubit legiemi oddaných fans. I když hudebně si svůj vrchol odbyli v osmdesátých a devadesátých letech, ze své cesty neuhýbají ani v současnosti. Po kontroverzi s bývalým kytaristou Karlem Loganem, jež si momentálně odpykává trest za držení dětské pornografie, posílil nedávno jejich řady jiný věhlasný mistr strun - Michael Angelo Batio.

Aktuální turné je oslavou čtyřiceti let existence Manowar. Také jeho začátek se musel odkládat z důvodu celosvětové pandemie. Kapela v rámci večera nabídne průřez svou bohatou kariérou s důrazem na výročí alb Battle Hymns, Into Glory Ride, The Triumph Of Steel, Kings Of Metal a Warriors Of The World. Představení mohou 24. ledna shlédnout fanoušci v pardunické Enteria Areně a o dva dny později v brněnské Starez Areně.

Zanechat komentář

Ujistěte se, že jste zadali všechny požadované informace označené hvězdičkou (*). HTML kód není povolen.