29.04.2013 20:00

Rapper s repertoárem na přání Astronautalis již ve středu v Praze

Kam vzít svou drahou polovičku na prvního máje? Jasně, že do Lucerna Music Baru na Astronautalise!

Láskyplný rap na kýčovité téma či jakékoliv jiné dle libosti váš náročný protějšek jistě ocení, pokud nad srdíčky a dárečky protáčí panenky. Sympatický hip-hopový experimentátor Charles Andrew Bothwell stereotyp v žánru a písňových provedení z principu ignoruje a rád si na koncertech nechává od publika poradit, o čem příště zarapuje. Říkáte si, co je ten týpek zač?

Na pohled obyčejný (jak jinak) mladík, který touží své příběhy sdílet. Zlaté řetězy kolem krku a frajerská gesta ale nečekejte. Astronautalis je více než showman umělec, jenž posunuje hranice hip-hopu. Hudební žánr vystavuje pokusům a posluchači díky němu vědí, že směsice hip-hopu a indie rocku, electra nebo talkin' bluesu vlastně není sebedestruktivní.

 

{youtube}PbnumphZdPE{/youtube}

 

Do České republiky se rapující freestyler vrací po roce, kdy loni v únoru vystoupil na strahovské Sedmičce. Tentokrát ale stane na větším pódiu, v Lucerna Music Baru, a kromě repertoáru poslední desky This Is Our Science zřejmě představí i singly z připravovaného alba The Four Fists. Support obstarají Bene a Roland Káník ze Slovenska a domácí Prodavač. Vstupenky stojí v předprodeji 250 korun, na místě vyjdou o stovku dráž. Koncert začíná ve 20 hodin.

Zanechat komentář

Ujistěte se, že jste zadali všechny požadované informace označené hvězdičkou (*). HTML kód není povolen.