30.08.2013 13:52

Smíchov Open Air je závěrem hudební sezóny

Jak se v kuloárech šušká, závěr sezóny patří Smíchov Open Air ve Staropramenu v Praze. Vše vypukne již v sobotu 7. září.

Pivovar Staropramen se po více než roce otevře široké veřejnosti. A to díky festivalu Smíchov Open Air, který se koná v areálu pivovaru. Pro všechny milovníky hudby a dobrého piva je to jasný plán pro tento víkend. Staropramen pro ně připravil nejen řadu atraktivních hudebních vystoupení, ale také pestrý doprovodný program.

Během celého léta spojuje Staropramen lidi hudebními zážitky na festivalech. Na závěr sezóny si přichystal unikátní festival s prvotřídními domácími i zahraničními interprety. „Staropramen letos podpořil celou řadu hudebních festivalů. Na konci sezóny jsme chtěli pozvat všechny lidi, kteří mají rádi Staropramen a hudbu, přímo k nám do pivovaru. V duchu myšlenky naší kampaně – Jedno nás spojuje – se na hlavní Staropramen stage budou setkávat dvojice interpretů ve speciálních hudebních aranžmá, která byla připravena speciálně k příležitosti této akce,“ říká Eva Prajsová, manažerka Staropramenu.vizual

Návštěvníci se mohou těšit na jedinečné vystoupení Xindla X s talentovanou slovenskou písničkářkou Mirkou Miškechovou, Vypsaná fixa vystoupí s východočeským uskupením MLASK!, jedna z nejlepších kapel české taneční scény Skyline spojí své síly se synthpopovými Evelynne a kapela Mandrage s nadějnou indie kapelou A Banquet.  Hudební program vyvrcholí vystoupením legendárních spoluzakladatelů tanečního etna Transglobal Underground s autentickou albánskou dechovkou Fanfara Tirana.

Na vedlejší Prague Nouvelle Stage bude nabídnuta ochutnávka mladých talentů z festivalu Show Case Prague Nouvelle plánovaného na listopad. Vystoupí zde například britští Big Sixes či američtí Bosnian Rainbows.

Smíchov Open Air nebude bavit jen hudbou, ale nabídne také další doprovodný program pro všechny návštěvníky, kteří se budou chtít dozvědět více o pivovaru nebo Staropramenu samotném. „Otevřeno bude naše návštěvnické centrum, budou probíhat exkurze pivovarem a zájemci se budou moci dokonce zúčastnit Pivovarské školy pod dohledem našeho sládka,“ říká k programu v pivovaru Prajsová.

Na festivalu konaném na hlavním dvoře pivovaru si na své přijdou samozřejmě i milovníci piva. Připraveno pro ně bude široké portfolio Staropramenu za jednotnou cenu 20 Kč. A to včetně piv čepovaných přímo z pivních tanků.

Festival Smíchov Open Air začne v sobotu 7. září ve 13 hodin a skončí ve 22 hodin. Vstupné v předprodeji činí 200 Kč, na místě v den konání 250 Kč. Vstupenky lze již dnes zakoupit na www.ticketsforpeople.cz. Další informace o akci se lze dozvědět na www.staropramen.cz nebo facebook profilu Staropramenu.

Zanechat komentář

Ujistěte se, že jste zadali všechny požadované informace označené hvězdičkou (*). HTML kód není povolen.