07.11.2013 14:49

Bruno Mars položil české fanynky na záda hlasem i sexy pohyby Doporučeno

Následovníka trůnu v popovém království Bruna Marse přivítala v Praze ve středu 6. listopadu natřískaná O2 Arena. Osmadvacetiletý Havajan si ale dvacetitisícový dav okamžitě podmanil silou svého hlasu i ladnými pohyby pánví.

 

Říká se, že dobrá kapela odehraje koncert bez zbytečných „srandiček" kolem. U Marse ale tak trochu čekáte show se vším všudy, a jakmile v půl desáté padla tmavá opona se zlatými palmičkami, bylo jasné, že ji taky dostanete. Koncert Bruna Marse obsahoval tanec, ohně, světla i konfety, ale vše v takové míře a s takovým vkusem, že ho nikdo nemohl obvinit z estrády. A ano, došlo i na hudbu.

Jak už to v O2 Areně bývá, zvuk byl opět kámen úrazu. Možná by zasloužil vytahat za uši Marsův zvukař, možná za to mohly prostory 02 Areny, atmosféru koncertu to nicméně nijak zásadně nepoznamenalo.

bruno2Bruno započal svoji show hitem Moonshover, na ty největší pecky si fanoušci ale museli počkat až téměř do poloviny koncertu. Zpěvák přesto nenudil a zábavná podívaná byla i na jeho doprovodnou kapelu. Bruno si přivezl partu zkušených hudebníků, kteří dokonale ovládali nejen své nástroje, ale i taneční pohyby. Nacvičená choreografie, do které se krom bubeníka zapojili všichni členové, působila uvolněně a nenuceně.

Mars se s publikem doslova mazlil a jeho svůdné pohyby pánví vyvolávaly v přítomných dívkách i ženách závrať. Na romantickou vlnu zabrnkal oblíbeným songem Marry You a If I Knew, posléze zvednul ze židlí i poslední zbytky lidí sedících na tribunách při hitovce Lazy Song, kterou sice rozbil vsuvkou z filmu Rocky, ale nezdálo se, že by to někomu vadilo. Svůj pěvecký talent pak dokonale předvedl v zamilované When I Was Your Man. Lehkost, s jakou vyzpívával i ty nejtěžší party, vyvolávala husí kůži po celém těle.

bruno3Do konce koncertu pak už Mars nadšený dav pod sebou nešetřil a posílal mu jednu pecku za druhou. Po Grenade přišel další z vrcholů večera Just The Way You Are a poté se sympatický zpěvák naoko rozloučil. Ne však na dlouho, po chvilce se ozvaly bicí a Mars dokázal, že je nejenom neskutečně talentovaný zpěvák, ale i bubeník, když na bubny vyšvihnul úvodní sólo k písni Locked Out Of Heaven, během níž se na roztančené publikum snesla vlna zlatých konfet. Své poslední slovo řekl závěrečným singlem Gorilla a pak už byl skutečně konec.

Ódy na nevšední zážitek ale neustále zasypávají sociální sítě, takže Mars může být se svojí premiérou v Praze spokojený. Koncert, kterému vévodila úžasná světelná show, možná chvílemi připomínal vystoupení The Jackson 5 a některé pohyby i pěvecké pasáže přímo zesnulého krále popu Michaela Jacksona, ale pokud má být Bruno Mars jeho nástupcem a má se ujmout žezla, může se zeměkoule i nadále v klidu otáčet. Král je mrtev, ať žije král!

 

Zanechat komentář

Ujistěte se, že jste zadali všechny požadované informace označené hvězdičkou (*). HTML kód není povolen.