20.04.2013 7:20

Foto: Cocotte Minute, Lucerna Music Bar, Praha, 17. 4. 2013

Ve středu 17. dubna vystoupila v pražském Lucerna Music Baru v rámci tour Můj čas pražská crossoverová kapela Cocotte Minute. Tato kapela je tradičně příslibem krutopřísné show plné nadupaných songů a skvělé atmosféry a ne jinak tomu bylo i ve středu večer.

 

Ze scény sice zmizely latexové oblečky a diskokoule a kapela se výrazově vrátila k tradičnějšímu" pojetí. To ale rozhodně klukům na zajímavosti neubralo. Koncerty Cocottů jsou pověstné úžasnou pohlcující atmosférou a maximálním nasazením celé kapely od prvních do posledních tonů, což kluci předvedli i tento večer.

Zazněly jak starší pecky z prvního alba Czeko, Bastard, Král Discotheque, tak i poslední novinka Holka mojí holky, kterou si s klukama jako speciální host večera zazpívala Heidi Janků. Po necelých dvou hodinách se kapela rozloučila osvědčeným šlágrem Měl bych Tě sejmout. Na závěr nechyběl Zellerův projev o kvalitním alkoholu a bezpečném hromadném sexu, takže si posluchač odnesl domů i nějaké to cenné moudro. Kvalitní večer, který rozhodně stál za to. Kdo nedorazil, prohloupil. Z akce Vám přinášíme fotogalerii.

{gallery}2089{/gallery}

Zanechat komentář

Ujistěte se, že jste zadali všechny požadované informace označené hvězdičkou (*). HTML kód není povolen.